Την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών στους νέους άνδρες και στους άνδρες, στην κατηγορία των 67 κιλών, κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου «Βύβων» Δράμας, Παντελής Τριανταφυλλίδη, σηκώνοντας συνολικά 232 κιλά. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, σε ανάρτηση στο διαδίκτυο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μία χρονιά, με πολλούς τραυματισμούς και πολλές δυσκολίες, κλείνει με τον πιο γλυκό τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, Θεανώ Ζαγκλιβέρη και Πάρη Χαραλαμπίδη, για όλα όσα μου πρόσφεραν και συνεχίζουν να μου προσφέρουν καθημερινά. Είναι ώρα για ξεκούραση».

Πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών, που πραγματοποιήθηκε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, έκαναν και οι άλλοι Δραμινοί αθλητές. Συγκεκριμένα, η Χρυσούλα Κωνσταντινίδου, στην κατηγορία 69 κιλών, κατέλαβε την 1η θέση στις νέες γυναίκες και τη 2η θέση στο αρασέ γυναικών. Η Αργυρώ Βερβέρη, στην κατηγορία +87 κιλών, αναδείχτηκε 2η στις νέες γυναίκες και 2η στις γυναίκες, ενώ ο σύλλογος «Βύβων» κατέκτησε την 5η θέση στο ομαδικό των νέων γυναικών.

Επίσης, ο Βασίλης Φωτιάδης, στην κατηγορία των 89 κιλών, ήταν 1ος στους νέους άνδρες και 2ος στο επολέ ζετέ των ανδρών. Ο Νίκος Άλλα του «Πυρσού» Προσοτσάνης, στην κατηγορία των 81 κιλών, κατέκτησε την 8η θέση στους νέους άνδρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here