Σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθεί η χειμερινή περίοδος και φυσικά η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου του Φαλακρού. Την πρώτη αυτή χρονιά της λειτουργίας του το Χιονοδρομικό κέντρο δημιούργησε αν μη τι άλλο, προσδοκίες για κάτι καλύτερο. Η ελπίδα πως ίσως είναι δυνατό να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, επανήλθε μετά από πολύ καιρό είναι η αλήθεια.

«Αναγνωριστική» ήταν σαφώς η πρώτη χρονιά της λειτουργίας του Κέντρου, αφού τα προηγούμενα χρόνια η διακοπή της λειτουργίας του ήταν ένας σοβαρός λόγος να απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό το Χιονοδρομικό Κέντρο με τις περισσότερες και για πολλούς ποιοτικότερες πίστες. Θετικό αναμφίβολα το πρώτο εγχείρημα, ακόμα και χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως περιγράφουν αυτοί που γνωρίζουν κάτι παραπάνω, η χρονιά που σε λίγο θα ολοκληρωθεί δημιούργησε ελπίδες και έδωσε ευκαιρίες να αξιολογηθεί εκ νέου η «δυναμική» που μπορεί να αναπτύξει μια ή περισσότερες, επενδυτικές προτάσεις που αφορούν και συνδέονται με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Είναι γεγονός πως μια επικαιροποίηση των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, ήταν αναγκαία ακόμα και αν χρειαστεί όπως και έγινε να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο «πάση θυσία».

Τελικά το Χιονοδρομικό λειτούργησε και πλέον τα δεδομένα τα οποία θα χρειαστούν οι αρμόδιοι για να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα για το αύριο του Κέντρου, υπάρχουν.  Αν βεβαίως κρίνονται «μη επαρκεί» μπορούν να αποτελέσουν τον «οδηγό», πάντως κάτι υπάρχει που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφετηρία μιας συζήτησης. Η αλήθεια είναι πως μάλλον ο τελικός απολογισμός, δεν θα οδηγεί σε απόλυτα ευχάριστα και θετικά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το πρώτο και δυσκολότερο βήμα έγινε και πλέον υπάρχει η ευκαιρία με κατάλληλούς χειρισμούς η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη και έτσι σταδιακά να επανέλθει η γνώριμη και επιζητούμενη επισκεψιμότητα στο αγαπημένο βουνό χιλιάδων φίλων των χειμερινών σπορ. Η πρόθεση είναι καταγεγραμμένη από όλους, μένουν και οι κατάλληλες δράσεις που θα δώσουν ώθηση σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της χειμερινής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.