Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι αρχίζει το πρόγραμμα «Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου», η οποία παρέχεται για τη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19 και ειδικότερα για τη διευκόλυνση της λειτουργίας τους, ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, σε εξωτερικούς νόμιμα χρησιμοποιούμενους χώρους, όπου ο καλύτερος αερισμός συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού στους εσωτερικούς χώρους. Η επιχορήγηση θα υπολογίζεται βάσει των επίσημων δηλωμένων και επομένως αδειοδοτημένων τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.) εξωτερικών χώρων, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και των με κάθε τρόπο παραχωρημένων από λοιπούς φορείς (Δήμους, Λιμενικά Ταμεία, Ε.Ο.Τ. κλπ.), καθώς και των εξωτερικών επιφανειών που παραχωρήθηκαν με το άρθρο 65 του ν.4688/2020, ιδιόκτητων, ή/και μισθωμένων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης ανεξαρτήτως νομικής μορφής, που λειτουργούν νόμιμα στην ελληνική επικράτεια. Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ στους οποίους πρέπει να δραστηριοποιείται η προς ενίσχυση επιχείρηση είναι οι:

-56.10 Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης (περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.10)

-56.29.20 Υπηρεσίες καντίνας (περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.29.20)

-56.30 Δραστηριότητες παροχής ποτών (περιλαμβάνονται και όλοι οι ΚΑΔ της υποκατηγορίας 56.30)

Περίοδος υποβολής: από 4/1/2021 έως και 4/3/2021 (ώρα 17:00). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=5107.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.