Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας οργανώνει και λειτουργεί , από το φθινόπωρο του 2016, τρεις λέσχες ανάγνωσης. Πρόκειται για ένα θεσμό, τον οποίο υποστήριξε με θέρμη το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης. Η λειτουργία τους είναι απλή και αποσκοπεί στη διάδοση της φιλαναγνωσίας. Τα μέλη της κάθε ομάδας συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (δύο φορές τον μήνα) στον πρώτο όροφο της δημοτικής βιβλιοθήκης, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις  για βιβλία που έχουν αποφασίσει από κοινού να μελετήσουν.

Οι λέσχες ανάγνωσης αστυνομικού μυθιστορήματος, ιστορικού μυθιστορήματος και ψυχολογίας συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, με τη συμμετοχή νέων μελών και οι πρώτες συναντήσεις για το φθινόπωρο του 2017 ορίστηκαν τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

– Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:30-19:00 στον πρώτο όροφο της δημοτικής βιβλιοθήκης.

– Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Ιστορικού Μυθιστορήματος την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 (19:00-20:30)

– Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Ψυχολογίας την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 (19:00-20:30).

Όσα νέα μέλη επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προαναφερόμενες συναντήσεις, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρώτο όροφο της δημοτικής βιβλιοθήκης (ώρες λειτουργίας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.