Ο Angel και ο Κostis του μουσικού σχήματος Skelters έρχονται στην πόλη της Καβάλας για μία live unplugged εμφάνιση στη «Σοφίτα» (πεζόδρομος Μεγάλου Αλεξάνδρου) την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017. Με κομμάτια από τον δίσκο τους “Explain To Me”, τον νέο δίσκο τους “Revive”, καθώς και covers σε κομμάτια των: Beatles, John Lennon, U2, Elvis Presley, Rolling Stones, Doors, Dire Straits, Queen, Tom Petty, Roy Orbison, Bob Dylan, Eric Clapton, των δεκαετιών ’50, ’60, ’70, 80′, που συνθέτουν ένα άκρως δυναμικό Rock ‘n Roll show! ‘Έναρξη στις 22:00, είσοδος ελεύθερη.

Οι Skelters είναι μία σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles “Helter Skelter”. Στη σημερινή σύνθεση αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (κιθάρα, φωνητικά, πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (ντραμς, κρουστά, φωνητικά, πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (κιθάρα, φωνητικά), Θοδωρή Νικολάου (μπάσο).

Έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από χίλιες πεντακόσιες εμφανίσεις σε όλα τις live stages της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε  festival, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης, έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις με καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως: ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno (Iron Maiden), Don Dokken, Puressence κ.α. Χαρακτηριστικό στοιχείο των ζωντανών εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά και η δυναμική σκηνική παρουσία τους.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο: “Explain To Me” από τηνLyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip στο τραγούδι “See How Much I Love You”, ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip με τίτλο: “Explain To Me”. Στις 10 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το video clip για το κομμάτι “Win This Fight”, στις 31 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album με τίτλο: “Revive” από την New Dream Records, αποσπώντας θερμές κριτικές από τον Τύπο. Τον Νοέμβρη του 2016 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι “You Showed Me”, ενώ τον Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι “What I’m Gonna Do”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here