Μεγάλη η επιτυχία και των φετινών Παραμεθορίων στην κοινότητα των Ποταμών, αφού για μία ακόμη χρονιά  οι εκδηλώσεις του διημέρου αποτέλεσαν  την αιτία να επισκεφτούν το όμορφο χωριό του ακριτικού Δήμου εκατοντάδες επισκέπτες.

Τις δύο βραδιές ο κόσμος της περιοχής έδωσε δυναμικό παρών στις μουσικές συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί, ενώ  τη βραδιά του Σαββάτου ο χώρος της συναυλίας συγκέντρωσε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από όσους είχαν υπολογίσει οι διοργανωτές. Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Δήμου απόλαυσαν φιλοξενία, εκπληκτικούς καλλιτέχνες με ξεχωριστό τον Βασίλη Μπατή της κεντρικής βραδιάς, όμορφες εικόνες και φυσικά μια δροσιά που τόση ανάγκη είχαν τις πρώτες ημέρες  του Αυγούστου.

Οι άνθρωποι του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να φέρουν τις εκδηλώσεις των Παραμεθορίων μεταξύ των κορυφαίων εκδηλώσεων που η φήμη τους ξεπερνά τα όρια του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου. Χαρακτηριστικό είναι πως τα προηγούμενα χρόνια μεγάλος ήταν ο αριθμός των επισκεπτών από ολόκληρο το νομό της Δράμας, ενώ τις ημέρες εκείνες το χωριό γεμίζει ασφυκτικά αφού οι ημέρες αυτές αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για όλους όσους ζουν μακριά από τον τόπο καταγωγής τους να βρεθούν στην ιδιαίτερη τους πατρίδα. τα προβλήματα της καθημερινότητας σε μια τόσο απομακρυσμένη περιοχή είναι πολλά, αλλά η θέληση των ανθρώπων για δημιουργία και προσφορά ακόμα μεγαλύτερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here