Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu 2018, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια, συμμετείχε και ο νεοσύστατος σύλλογος «ΑΛΦΕΟΣ» Δράμας. Οι τέσσερις αθλητές του κατέκτησαν διακρίσεις, που δείχνουν την πρόοδο του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χαρπαντίδης κατέλαβε την 1η θέση, η Έφη Κατρανίδου την 1η θέση στην κατηγορία που αγωνίστηκε, ο Κωνσταντίνος Κωφίδης τη 2η θέση και ο Μάριος Χουρσουλίδης την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο).

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΛΦΕΟΣ», είναι σύλλογος μαχητικών αθλημάτων και τεχνών. Δραστηριοποιείται στο Brazilian Jiu Jitsu και άρχισε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2018. Οι πρώτες επιτυχίες ήρθαν στις αρχές Μαρτίου 2018 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ (Mixed Martial Arts), στο οποίο ο Βασίλης Τρανακίδης κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ ακολούθησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.