Κυπελλούχος επέστρεψε ο Α.Ο. «Παλμός» Καβάλας από το Kustendil της Βουλγαρίας και τη διοργάνωση Independence Cup, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 με τη συμμετοχή δώδεκα συλλόγων από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Οι αθλητές του Α.Ο. «Παλμός» συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τρία αγωνίσματα (τραμπολίνο, συγχρονισμένο τραμπολίνο και διπλό μίνι τραμπολίνο). Ο αγώνας διεξήχθη σε δύο φάσεις, την προκριματική, στην οποία όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν στο υποχρεωτικό και στο ελεύθερο πρόγραμμα διεκδικώντας μία θέση στον τελικό και την τελική φάση, στην οποία οι οκτώ καλύτεροι διεκδίκησαν τα μετάλλια. Από τον Α.Ο. «Παλμός» έλαβαν μέρος:

Κατηγορία 8 ετών

Εμμανουέλα Μήτογλου (3η θέση στο τραμπολίνο, 9η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Ηλιάννα Μπαξεβάνη (7η θέση στο τραμπολίνο, 4η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Κατηγορία 9-10 ετών

Κυριακή Παπαντωνίου (2η θέση στο τραμπολίνο, 7η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Χριστίνα Παπαθανασίου (6η θέση στο τραμπολίνο, 12η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Κατηγορία 11-12 ετών

Λυδία Τσακαλίδου (1η θέση στο τραμπολίνο, 13η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Ανθή Τσιλογεώργη (5η  θέση στο τραμπολίνο, 3η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Γιάννης Καρασταμάτης (6η θέση στο τραμπολίνο, 3η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Γιώργος Πούλιος (10η θέση στο τραμπολίνο, 5η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Κατηγορία 13-16 ετών

Δημήτρης Νώλης (1η θέση στο τραμπολίνο, 2η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Ευρυδίκη Αργύρη (2η θέση στο τραμπολίνο, 3η θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Στο συγχρονισμένο τραμπολίνο έλαβαν μέρος, στην κατηγορία 13 – 16 ετών, η Λυδία Τσακαλίδου με την Ευρυδίκη Αργύρη και κατέλαβαν την 1η θέση, ενώ ο Γιώργος Πούλιος με τον Γιάννη Καρασταμάτη κατέλαβαν την 6η θέση. Προπονητής του Α.Ο. «Παλμός» είναι ο Δημήτρης Τσακαλίδης. Η διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και καλύφθηκε τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση της Βουλγαρίας. Παρόντες ήταν, ο δήμαρχος του Κιουστεντίλ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του τραμπολίνο της Βουλγαρίας και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής, όπως και καθηγητές της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σόφιας. Την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών του Α.Ο. «Παλμός» στήριξαν γονείς και συγγενείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.