Το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών (U15) κατέκτησε η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας (Α.Σ.Ε.Α.Κ.). Με νίκη, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στον ημιτελικό αγώνα επί του Ολυμπιακού Πειραιώς προκρίθηκε στον τελικό όπου ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Φλώρινας. Στη σύνθεση του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας ήταν οι: Φ. Δημητριάδη (13 ετών), Θ. Συμεωνίδου (15 ετών), Λ. Γκαϊντατζή (12 ετών), με προπονητή τον Γιάννη Σταύρου.

Επίσης, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Λ. Γκαϊντατζή στο διπλό, με συμπαίκτρια την Μεραμβελιωτάκη του Ολυμπιακού Πειραιώς και το χάλκινο μετάλλιο η Φ. Δημητριάδη με συμπαίκτρια την Χάλαρη επίσης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στο ατομικό, η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια που ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών, ήταν η Λ. Γκαϊντατζή, η οποία κατέλαβε την 3η θέση στην Ελλάδα Η Θ. Δημητριάδη και ο Τιμαμόπουλος (14 ετών) κατέλαβαν την 9η θέση.

Να σημειωθεί ότι, η ομάδα της Καβαλας αγωνίστηκε και στο ομαδικό παίδων με τους: Καλταπανίδη, Λευκόπουλο, Τιμαμόπουλο και κατέλαβε την 9η θέση. Υπεύθυνος προπονητής της ομάδας ήταν ο αθλητής Μ. Αλαρούπι. Στο διπλό, ο Τιμαμόπουλος κατέκτησε την 5η θέση με συμπαίκτη τον Θ. Τζενίδη της Χ.Α.Ν.Θ. Στον προημιτελικό ηττήθηκαν 3-2 σετ από τους αθλητές της Πεύκης, Μανωλόπουλο/Κατσαπρακάκη. Αξιοσημείωτη ήταν η νίκη του Τιμαμόπουλου επί του Μανωλόπουλου στο ατομικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here