Την 8η θέση κατέλαβε, τελικά, η Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League), αφού στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε στο γήπεδο της από την ομάδα του Εργοτέλη με σκορ 0-2 (σ.σ. και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Έφορντ). Ωστόσο, εκείνο που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι ότι ο Γιάννης Μπύρος, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), θα παραμείνει έως το τέλος του Μαΐου. Στο διάστημα αυτό, θα προσπαθήσει να μεταβιβάσει τις μετοχές του σε άλλο αγοραστή. Αν δεν συμφωνήσει με κάποιο από τους ενδιαφερόμενους, όπως δήλωσε, θα παραδώσει τις μετοχές στη διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου και θα αποχωρήσει.

Τα αποτελέσματα της  30ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας ήταν τα ακόλουθα: Αιγινιακός-Σπάρτη 3-0 (χωρίς αγώνα), Απόλλων Πόντου-Α.Ο. Χανίων/Κισσαμικός 1-3, Κέρκυρα-Παναχαϊκή 0-2, Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 0-2, Ηρόδοτος-Απόλλων Λάρισας 0-1, Καραϊσκάκης Άρτας-Τρίκαλα 1-3, Πλατανιάς-Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2-1, Αήττητος Σπάτων-Βόλος 0-3 (χωρίς αγώνα).

Η τελική βαθμολογία είναι η εξής: Βόλος 60, Πλατανιάς 55, Απόλλων Λάρισας 54, Εργοτέλης 48, Παναχαϊκή 48, Α.Ο. Χανίων/Κισσαμικός 46, Απόλλων Πόντου 46, Δόξα Δράμας 45, Κέρκυρα 44, Καραϊσκάκης Άρτας 40, Ηρακλής Θεσσαλονίκης 39, Τρίκαλα 35, Ηρόδοτος 28, Αήττητος Σπάτων 22, Αιγινιακός 16, Σπάρτη 11.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here