Η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, διοργανώνει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 (5μ.μ.), στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης», παιχνίδι καλαθοσφαίρισης «ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» με την ομάδα των διαχρονικών καλαθοσφαιριστών του Κ.Α.Ο. Δράμας.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι, η οικονομική ενίσχυση οικογένειας, της οποίας το πέντε μηνών βρέφος αντιμετωπίζει εκ γενετής σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και υποβάλλεται σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις στο «Ωνάσειο» Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, οι δύο μεγάλοι «άσοι» της ελληνικής και της ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα των αστυνομικών. Επίσης, προσκλήθηκαν να συμμετέχουν όλες οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Νομού Δράμας.

Τα παιδιά που θα έρθουν στο γήπεδο, θα φωτογραφηθούν με τους: Δ. Διαμαντίδη και Φρ. Αλβέρτη και θα πάρουν αυτόγραφά τους. Για τον φιλανθρωπικό σκοπό, τυπώθηκαν και διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης ενός ευρώ. Όποιος σύλλογος, ή φορέας, επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της I.P.A. Δράμας, Μηνά ΣΚΑΡΛΙΟ (25210 60040 και 6940435383).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here