Καθόλου δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως λειτουργούν οι πολιτικοί μας, αφού βαρεθήκαμε να γράφουμε και να ξαναγράφουμε ότι τίποτε δεν μπορούν να πετύχουν με τα διάφορα μπαϊράκια που σηκώνουν. Πρέπει να κατανοήσουν ότι κανείς τους δεν είναι Θεός και κανείς δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Δράμας, όταν ενεργούν μεμονωμένα. Ο εγωισμός τους και η αφοσίωση στο ατομικό πολιτικό τους συμφέρον είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν να συνεργαστούν όπως απαιτεί η σύγχρονη τακτική η οποία αποδείχθηκε στην πράξη πολύ πιο αποτελεσματική.

Η βουλευτής Δράμας πήγε στον νέο Περιφερειάρχη και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε έγραψε πως συζήτησε διάφορα ζητήματα της Δράμας, όπως το Δημοτικό Σχολείο Νευροκοπίου, ζήτημα το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί να επιλυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Να υποθέσουμε ότι τα άλλα θέματα που συζήτησε, ήταν υποδεέστερα από το θέμα αυτό; Δεν συζήτησε καθόλου, για την έξοδο της απομόνωσης της Δράμας, με τους δυο οδικούς άξονες Δράμας-Αμφίπολης και Δράμας-Καβάλας, θέμα που συζήτησε με τον Περιφερειάρχη ο πρώην Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης; Ο πρώην Δήμαρχος, μάλιστα, έβαλε το ζήτημα σε μια λογική βάση, αναφερόμενος στην ανάγκη διαπεριφερειακής συνεργασίας για το δρόμο Δράμας-Αμφίπολης. Βέβαια, μιλούσε για την εκτέλεση του έργου, την ώρα όμως, που η κυβέρνηση ήδη έδωσε νέα παράταση για την κατάθεση της μελέτης του έργου για το τέλος του χρόνου και …βλέπουμε! Χωρίς μελέτη, τι να συζητήσει ο Περιφερειάρχης με τον συνάδελφό του της Κεντρικής Μακεδονίας, όταν δεν έχουμε καν την μελέτη;;; Ο δε άλλος βουλευτής της Ν.Δ., ο Δημ. Κυριαζίδης, επιμένει να μαλώνει την κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις και τις παραστάσεις στην παράδοση της μελέτης, λες και ο Σκουρλέτης θα φοβηθεί και σιγά μη πάει στην Βουλή να απολογηθεί στον Δημ. Κυριαζίδη. Όλοι μαζί όμως, νομίζουμε ότι θα πετύχαιναν πολύ περισσότερα.

Γιώργος Γανίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.