«Για μία ακόμα φορά, η οικογένεια Δ. Χαριτόπουλου εκδήλωσε εμπράκτως το ενδιαφέρον της, για τη στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της Θάσου. Με πρωτοβουλία του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, έγινε η επίσκεψη στο Κ.Υ. Πρίνου μαζί με τον επιχειρηματία, Ν. Χαριτόπουλο. Συζητήθηκαν, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Κ.Υ., καθώς και η προοπτική δυνατότητα επίλυσης θεμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το νησί της Θάσου.

Είναι συγκινητική η συνεχιζόμενη διαχρονικά ευεργετική στήριξη της λειτουργίας του Κ.Υ. από την οικογένεια του Δ. Χαριτόπουλου. Η χρηματοδότηση κατασκευής της καινούργιας πτέρυγας, η δωρεά σύγχρονης ψηφιακής μονάδας στο ακτινολογικό εργαστήριο, η δωρεά υπερηχογράφου, οι δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και η επαναλαμβανόμενη γενναία οικονομική στήριξη στο σύλλογο φίλων του Κ.Υ., «Άγιος Παντελεήμων», είναι μερικά μόνο παραδείγματα της γενναιόδωρης και ευεργετικής δράσης της οικογένειας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσο άμεσα και αυθόρμητα ανταποκρίθηκε ο Δ. Χαριτόπουλος, στην αγωνιώδη έκκλησή μου για βοήθεια, όταν ανέλαβα καθήκοντα διευθυντή στο Κ.Υ. Δεν μπορώ, επίσης, να ξεχάσω την καθησυχαστική διαβεβαίωση εκπροσώπου της Α.Ν.Ε.Θ., αλλά και του Γ. Μητσόπουλου της Α.Ν.Ε.Κ., ότι θα υπάρχει μέριμνα από τις εταιρείες για έκτακτες περιπτώσεις και να μη διστάσω να ζητήσω τη συνδρομή τους όποτε χρειαστεί στα ελλείμματα του πλοίου επιφυλακής.

Ευχαριστούμε τον Μ. Λαζαρίδη, τον Ν. Χαριτόπουλο και τα άλλα μέλη της οικογένειας Χαριτόπουλου, για το ενδιαφέρον τους, την υλική στήριξη, αλλά κυρίως για την ψυχολογική υποστήριξη που μας παρέχουν, για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Θάσου». Τα παραπάνω αναφέρει, σε δελτίο Τύπου, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας στον Πρίνο Θάσου, Θωμάς Αγγελόπουλος, με αφορμή τη βοήθεια από την οικογένεια Χαριτόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here