Ο Κ.Α.Ο. Δράμας προσκαλεί τα παιδιά που αγαπούν την καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό, να μοιραστούν τη χαρά και το παιχνίδι στην ακαδημία του συλλόγου. Ο Κ.Α.Ο.Δ. συμμετέχει στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» του Ο.Π.Α.Π., που αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών που είναι ενταγμένα στο σύλλογο και γεννήθηκαν από την 1/1/2007 και μετά, καθώς και στη συμμετοχή των αθλητών σε στοχευόμενες ημερίδες που θα καλύπτονται από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ο.Π.Α.Π. Θα γίνουν ειδικές τιμές για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, που θα παρακολουθήσουν μαθήματα στο Κ.Δ.ΑΠ. «Πράξη και θεωρία». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τις εγγραφές είναι: 6937093750 (Κυριάκος Γρηγορίου), 6944515702 (Στάθης Κεραμιτσόπουλος), 6977644990 (Τάσος Χαρισμίδης).

Η ομάδα ανδρών του συλλόγου, δεν θα αγωνιστεί στην 1η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, έδωσε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο την «Ελπίδα» Αμπελοκήπων, με τελικό σκορ 66-77 (φωτογραφία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.