Η κατάκτηση της 3ης θέσης στα αγόρια, ήταν το επιστέγασμα της συμμετοχής του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων Β που διεξήχθη στο Βόλο. Η Νίκη Βόλου κατέλαβε την 1η θέση στη γενική βαθμολογία με 1.150 βαθμούς, ενώ ακολούθησε ο «Ωκεανός» με 1.099 βαθμούς και ο Π.Α.Ο.Κ. με 952,5 βαθμούς. Ο Κ.Ο.Δ. πήρε την 9η θέση μεταξύ των 120 σωματείων που συμμετείχαν στις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων Α και Β.

Στη βαθμολογία των αγοριών, η Νίκη Βόλου πήρε την 1η θέση με 621 βαθμούς, ο Π.Α.Ο.Κ. τη 2η θέση με 559 και ο Κ.Ο. Δράμας την 3η θέση με 487 βαθμούς. Στα κορίτσια, ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου πήρε την 1η θέση με 638 βαθμούς, ο «Ωκεανός» τη 2η θέση με 628 και η Ακαδημία «Αστέρια» Θεσσαλονίκης την 3η θέση με 570 βαθμούς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Κ.Ο.Δ. που διακρίθηκαν στο Βόλο ήταν οι: Ετόγλου Χαράλαμπος, Καζάκης Λεόντιος, Μαδεμλής Κωνσταντίνος, Μενζιλτζίδης Γεώργιος, Μπανιώτης Γεώργιος, Μυλωνάς Δημήτριος, Νίκογλου Νικόλαος, Τάσκος Δημήτριος, Χριστοφορίδης Μιχαήλ, Άρμεν Μαρία, Θεοδώρου Χριστίνα, Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.