Με 31 αθλητές και αθλήτριες παρατάχθηκε ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας (Κ.Ο.Δ.) στα κολυμβητήρια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας, όπου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων Α και Β, παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων. Η παρουσία του Κ.Ο.Δ. ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή στους αγώνες κατακτώντας 3 χρυσά, 5 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια. Στις κατηγορίες παίδων, παμπαίδων Α και Β, μάλιστα, ο Κ.Ο.Δ. αναδείχτηκε 1ος επαρχιακός σύλλογος συγκεντρώνοντας 421 βαθμούς, ενώ στη συνολική βαθμολογία (αγόρια και κορίτσια) κατέλαβε την 10η θέση μεταξύ των 117 συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα με 529,5 βαθμούς. Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών ανά κατηγορία είναι οι ακόλουθες:

Κατηγορία εφήβων-νεανίδων

Φωτεινή Κωνσταντινίδου (2η θέση στα 400μ. μικτής ατομικής, 3η θέση στα 200μ. μικτής ατομικής, 14η θέση στα 50μ. ελεύθερο)

Μάριος Κουμουνδούρος (8η θέση στα 200μ. πρόσθιο, 10η θέση στα 100μ. πρόσθιο, 12η θέση στα 200μ. μικτής ατομικής)

Στην κατηγορία παίδων-κορασίδων συμμετείχαν οι: Δερβεντλή Κυριακή, Κιορσάββας Μιλτιάδης, Κουμπατή Σοφία, Κωνσταντινίδου Ιωάννα, Μιχαηλίδης Βασίλειος, Μπόχουα Αλέξανδρος, Τοπχαναλής Μιχαήλ, Τσακιρίδης Δημήτριος, Τσοκακτσίδου Κυριακή.

Μιχαήλ Τοπχαναλής: 2η θέση στα 200μ. πεταλούδα, με επίδοση που αποτελεί όριο για την προεθνική ομάδα της Ελλάδος, 4η θέση στα 200μ. μικτής ατομικής, 5η θέση στα 200μ. πρόσθιο.

Βασίλειος Μιχαηλίδης: 4η θέση στα 100μ. πεταλούδα, με επίδοση που αποτελεί όριο για την προεθνική ομάδα της Ελλάδος, 5η θέση στα 50μ. πεταλούδα, 14η θέση στα 100μ. ελεύθερο.

Ιωάννα Κωνσταντινίδου: 7η θέση στα 200μ. ελεύθερο, 11η θέση στα 400μ. ελεύθερο.

Μιλτιάδης Κιορσάββας: 7η θέση στα 200μ. ελεύθερο, 12η θέση στα 200μ. μικτής ατομικής.

Κυριακή Τσοκακτσίδου: 15η θέση στα 50μ. ύπτιο.

Στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων Α συμμετείχαν οι: Ετόγλου Χαράλαμπος, Θεοδώρου Χριστίνα, Καζάκης Λεόντιος, Μαδεμλής Κωνσταντίνος, Μενζιλτζίδης Γεώργιος, Μπανιώτης Γεώργιος, Μυλωνάς Δημήτριος, Νίκογλου Νικόλαος, Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα, Τάσκος Δημήτριος, Χριστοφορίδης Μιχαήλ.

Στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων Β συμμετείχαν οι: Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Ασημάκη Μαρία, Δεληγιαννίδου Κάτια, Κομπόλιας Σωτήριος, Μήτρου Χρυσούλα, Νικολαΐδης Σάββας, Παρωτίδης Κωνσταντίνος, Σιαμίδης Ηρακλής, Σούσκα Κωνσταντίνα.

Το διο8ικητικό συμβούλιο του Κ.Ο.Δ. εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: «Αισθανόμαστε την υποχρέωση να συγχαρούμε όλα τα παιδιά και τους προπονητές, Σταύρο Αβραμίδη και Σπύρο Σανοζίδη, για την μεγάλη προσπάθεια σε αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη κολυμβητική χρονιά, για την προσήλωση στους στόχους που τέθηκαν και για την πλήρη προσαρμογή τους στα δεδομένα της πανδημίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμα για την υποστήριξη τον γιατρό, Δημήτρη Αντωνακάκη και τον βιοχημικό, Θανάση Καμπασακαλή.

Για τα περισσότερα παιδιά, η περίεργη αυτή χρονιά έφτασε στο τέλος και ήρθε η ώρα για σωματική, ψυχική αποφόρτιση και ξεκούραση, ενώ η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του συλλόγου, είναι το εθνικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών βόρειας Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στις 5 και 6 Αυγούστου 2020, στο οποίο θα συμμετέχουν οι αθλητές: Μιλτιάδης Κιορσάββας, Μάριος Κουμουνδούρος, Φωτεινή Κωνσταντινίδου, Βασίλειος Μιχαηλίδης, Γεώργιος Μπανιώτης, Μιχαήλ Τοπχαναλής, Μαρία-Δέσποινα Παυλίδου.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές και το προσωπικό του συλλόγου για τη συνεργασία όλη τη χρονιά, ακόμα και στο διάστημα που δεν υπήρχε προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα. Ο σύλλογος έκανε όλα αυτά που έπρεπε, για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και νομίζουμε ότι σταθήκαμε δίπλα τους με τον καλύτερο τρόπο, όπως αρμόζει σε ένα σύλλογο που σέβεται και εκτιμά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Το επόμενο ραντεβού για την αγωνιστική ομάδα είναι στις 31 Αυγούστου 2020, για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, που ευχόμαστε όλοι να είναι καλύτερη από τη φετινή, χωρίς προβλήματα και απρόοπτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.