Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας (Κ.Ο.Δ.) ανακοίνωσε την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την εταιρεία Raycap. Συγκεκριμένα, η Δραμινή εταιρεία θα είναι και μέγας χορηγός στο τριετές πλάνο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ομίλου, με την ενσωμάτωση προπονητικής και διοικητικής τεχνογνωσίας. Επίσης, ο Κ.Ο.Δ. ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Βαγγελάκη Χρυσάφη, ο οποίος θα παρέχει υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Αρχίζουν οι επίσημες

αγωνιστικές

υποχρεώσεις

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η πρώτη διοργάνωση κολύμβησης μετά την «καραντίνα» είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων, παμπαίδων/παγκορασίδων Α και Β), το οποίο θα διεξαχθεί σε επτά περιφέρειες. Η έναρξη γίνεται από το Ηράκλειο, όπου θα συμμετέχουν τα σωματεία της Κρήτης, ενώ το ερχόμενο Σάββατο 1 Αυγούστου 2020, θα γίνουν οι αγώνες και στις υπόλοιπες περιφέρειες. Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα «μοιραστούν» σε δύο κολυμβητήρια στην Αλεξανδρούπολη και στην Καβάλα. Η αγωνιστική ομάδα του Κ.Ο.Δ. θα συμμετέχει με 31 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι σε μία δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας και λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Δράμας, προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα και προετοιμάστηκαν, όσο το δυνατό καλύτερα, ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο αποτελέσματα στους αγώνες που πραγματοποιούνται σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Ασημάκη Μαρία, Δεληγιαννίδου Κάτια, Δερβεντλή Κυριακή, Ετόγλου Χαράλαμπος, Θεοδώρου Χριστίνα, Καζάκης Λεόντιος, Κιορσάββας Μιλτιάδης, Κομπόλιας Σωτήριος, Κουμουνδούρος Μάριος, Κουμπατή Σοφία, Κωνσταντινίδου Ιωάννα, Κωνσταντινίδου Φωτεινή, Μαδεμλής Κωνσταντίνος, Μενζιλτζίδης Γεώργιος, Μήτρου Χρυσούλα, Μιχαηλίδης Βασίλειος, Μπανιώτης Γεώργιος, Μπόχουα Αλέξανδρος, Μυλωνάς Δημήτριος, Νίκογλου Νικόλαος, Νικολαΐδης Σάββας, Παρωτίδης Κωνσταντίνος, Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα, Σιαμίδης Ηρακλής, Σούσκα Κωνσταντίνα, Τάσκος Δημήτριος, Τοπχαναλής Μιχαήλ, Τσακιρίδης-Τομπαΐδης Δημήτριος, Τσοκακτσίδου Κυριακή, Χριστοφορίδης Μιχαήλ, με προπονητές τους: Σταύρο Αβραμίδη και Σπύρο Σανοζίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.