Συζήτηση με μέλη της Οργάνωσης Νεολαίας Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ.) είχε ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία όλων μας και το μόνο ανάχωμα στη φυγή των νέων στο εξωτερικό. Κι αυτό, μπορεί να επιτευχθεί με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο Μ. Λαζαρίδης, όπως αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου, είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά, να αφουγκραστεί τους φόβους και τις ανησυχίες της, για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Συζήτησε μαζί τους όλα τα σημαντικά τρέχοντα ζητήματα, όπως η ανεργία, η απουσία κινήτρων στους νέους επιχειρηματίες, αλλά και η δραματική κατάσταση στην Παιδεία. «Οι νέοι πρέπει να κυνηγούν τα όνειρά τους. Να κάνουν αυτό που αγαπούν» τόνισε και πρόσθεσε: «Η νέα γενιά είναι καταρτισμένη και άκρως συνειδητοποιημένη. Δεν ακούει κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Γνωρίζει καλά, πως μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και δημιουργικότητα, μπορεί κανείς να πάει μπροστά».

Έθεσε ως πυλώνα για την ανάπτυξη της οικονομίας την μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών και τις άμεσες επενδύσεις, ώστε να ανοίξουν πολλές δεκάδες χιλιάδες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, υποστήριξε ότι η νέα γενιά πρέπει να μπολιαστεί με τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Με τη διάδοση των φιλελεύθερων αξιών. Με τη σημασία της αριστείας, της άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού. Και να κρατά, πάντα, ισορροπία μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, όπως συμβαίνει σε κάθε ευημερούσα κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.