Ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ., Χρ. Μέτιος: Δρομολόγησε πάνω από 90 έργα στη Δράμα!

0
174

Παρουσία πλήθους κόσμου, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, η πρώτη πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο. Ο Χρ. Μέτιος παρουσίασε το έργο και το πρόγραμμά του για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας, της παιδείας, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των υποδομών στις οδικές μεταφορές, στην αντιπλημμυρική προστασία, στην συντήρηση κτηρίων και στα έργα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

Τόνισε ότι, κατά την διάρκεια της διοίκησής του, μόνο στον τομέα των υποδομών έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας πάνω από 90 έργα και μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 67 εκατομμυρίων ευρώ. Επισήμανε ότι, η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», είναι η μοναδική παράταξη που διαθέτει ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα και ανέφερε ότι, το σχέδιο του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας περιλαμβάνει πάνω από 690 έργα, μελέτες και δράσεις, που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται, είτε αρχίζουν άμεσα, είτε βρίσκονται σε φάση διαγωνισμού. Υπογράμμισε ακόμα, ότι ο σχεδιασμός του για το αμέσως επόμενο διάστημα περιλαμβάνει πάνω από 70 νέα έργα σε όλη την Περιφέρεια, από τα οποία τα 14 είναι για την Δράμα, με συνολικό εκτιμώμενο προϋπολογισμό 45 εκατομμύρια ευρώ και κάλεσε τους πολίτες, να συγκρίνουν τα πρόσωπα, τις θέσεις και το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού.

Η ομάδα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

Στην συνέχεια, παρουσίασε τους 18 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Πρόκειται για εννέα γυναίκες και ισάριθμους άνδρες, για τους οποίους τόνισε ότι, είναι «ενεργοί πολίτες, γνωστοί για την επαγγελματική δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία, μία δυναμική ένωση ανθρώπων, με εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους. Πρόκειται για τους: Ανδριοπούλου Αλπίδη Στέλλα (διεθνολόγο ΜΒΑ Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής, στέλεχος γραφείου Δράμας Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), Βούγκαλη Ευτυχία (Έφη) (ελεύθερη επαγγελματίας), Γαλοπούλου Αναστασία (Νατάσα) (φιλόλογο με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ειδική αγωγή, ιδιωτική υπάλληλο), Καψημάλη Αχιλλέα (γενικό χειρούργο-μαστολόγο), Κούνιου Ηρώ (οδοντίατρο), Κρυωνίδη Βασίλη (περιφερειακό διευθυντή-επιθεωρητή του ασφαλιστικού δικτύου NOS INSURANCE SERVICES), Μιχαηλίδου-Κόσσου Δέσποινα (μαιευτήρα-γυναικολόγο), Μποδούρογλου Κατερίνα (επιχειρηματία), Μυστρίδη Αθανάσιο (Σάκη) (πολιτικό μηχανικό), Μωυσιάδη Αριστείδη (αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού, κλινικό ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή), Παναγιώτου Ευθυμία (δημόσια υπάλληλο), Παπαδόπουλο Στέλιο (συνταξιούχο αστυνομικό), Παπαεμμανουήλ Γρηγόρη (αντιπεριφειάρχη Δράμας, καθηγητή μουσικής άρχοντα πρωτοψάλτη, ψυχολόγο), Παπαθεοδώρου Χρήστο (πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου, δικηγόρο), Πεταλούδη Στέφανο (ελεύθερο επαγγελματία), Σαλπιγγίδου Χαρά (ιδιωτική υπάλληλο), Συργιάννη Ιωάννα (ιδιωτική υπάλληλο), Τσιπίδη Δημήτρη (αντιστράτηγο ε.α.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.