Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος (2018-2019) είναι «ορόσημο» για τον Πανδραμαϊκό Α.Ο., που κατέκτησε το κύπελλο και ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας. Επίσης, συμπίπτει με την επέτειο των πενήντα ετών από την ίδρυση του συλλόγου, με τη συγχώνευση δύο ιστορικών σωματείων, της «Ελπίδας» Δράμας (1922) και του «Άρη» Δράμας (1926). Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Δράμας, η διοίκηση του Πανδραμαϊκού θα τιμήσει τα δύο ιστορικά σωματεία, που αποτέλεσαν την «μήτρα» για τη «γέννηση» του νέου συλλόγου της πόλης. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην δήμαρχος, Θωμάς Μαργαρίτης και ομιλητές οι: Κυριάκος Μαραβέλιας και Λεωνίδας Τεκτονίδης, οι οποίοι θα αναφερθούν στους πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης. Μετά την εκδήλωση, θα τιμηθούν διαχρονικοί ποδοσφαιριστές των δύο σωματείων. Επίσης, με αφορμή τα 50 έτη του Πανδραμαϊκού, θα εκδοθεί λεύκωμα με φωτογραφίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορική διαδρομή του συλλόγου.

Όλο και πιο κοντά

στην κατάκτηση

του «νταμπλ»

Στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, ο Πανδραμαϊκός είναι πρωταθλητής, αφού θεωρούμε απίθανο να ανατραπεί η κατάσταση που διαμορφώθηκε, εδώ και αρκετές αγωνιστικές ημέρες, στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ημέρας ο Πανδραμαϊκός νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα Σιταγρών και έκανε άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019, μετά το κύπελλο που πήρε στις 25 Μαρτίου 2019. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής: ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ «ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ»-Α.Ε. ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 7-2, ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ 1-1, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2-0, ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 1-1, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 3-1, Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-Π.Α.Ο.Π. ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ 2-1, ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-5.

Η βαθμολογία έχει ως εξής: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 57, Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 45, Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 45, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 43, ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 38, ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 35, Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ 35, Α.Ε. ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 28, ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 26, Π.Α.Ο.Π. ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ 22, ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ «ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ» 20, ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 20, ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 20, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 19, ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 12.

Την ερχόμενη αγωνιστική ημέρα (25η) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Α.Ε. ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ-Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ, Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ-ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ «ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ», ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ, ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, Π.Α.Ο.Π. ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ-ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ, ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ-ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here