Ενοχλημένος από τη στάση του περιφερειακού συμβούλου και πρώην θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Μιχάλη Αμοιρίδη, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στις επόμενες εκλογές! Ο Χρ. Μέτιος, μάλιστα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Από την επόμενη κιόλας ημέρα της παραίτησής του, από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, επέλεξε να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο, σε απόσταση από την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης», αγνοώντας τις επανειλημμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις που του έγιναν. Για να δικαιολογήσει την επιλογή του αυτή, προσπαθεί να εμφανιστεί ως μοναδικός εκφραστής του οράματος του εκλιπόντος περιφερειάρχη, Γιώργου Παυλίδη.

Επειδή, όμως, κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του πάνω από την Περιφέρεια, την παράταξη και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν κι επειδή δεν υπάρχει χρόνος να ασχολούμαστε παρά μόνο με το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, αποφάσισα να διευκολύνω τον κ. Αμοιρίδη στις επιλογές του. Ανακοινώνω, λοιπόν, ότι θα είναι εκτός του ψηφοδελτίου της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στις επόμενες περιφερειακές εκλογές».

 

Μιχάλης Αμοιρίδης: «H θέση μου είναι και παραμένει στην «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη»

Ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης και εντεταλμένος σύμβουλος για τον τουρισμό, Μιχάλης Αμοιρίδης, απάντησε αμέσως στην ανακοίνωση του περιφερειάρχη με την εξής δήλωση: «Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του κου Χρήστου Μέτιου, διότι δεν είχα κάποια σχετική συζήτηση μαζί του. Είναι πρωτότυπο! Τα περί έργου και οραμάτων τα αφήνω στην κρίση των πολιτών. H θέση μου είναι και παραμένει στην «Περιφερειακή Αναγέννηση» (του Γιώργου Παυλίδη) και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητεί αυτή την επιλογή μου. Είμαστε άνθρωποι και το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ευχαριστώ τον κ. Μέτιο για τη συνεργασία μας, του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια και όλοι μας να είμαστε καλά το 2019».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.