Ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης βεβαιώσεων στους δικαιούχους συνταξιούχους του ΟΓΑ και τα άτομα με αναπηρία, οι οποίοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν τελικά μαζί με τους πολύτεκνους να προμηθευτούν καυσόξυλα από το Δασαρχείο τη φετινή χρονιά.

Η διαδικασία αυτή ξεκινά και ολοκληρώνεται σταδιακά στο σύνολο των χωριών του Δήμου και ακολουθεί η εγγραφή τους και η πληρωμή του αντιτίμου στο Δασαρχείο προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια προμήθειας καυσόξυλων με το προνομιακό καθεστώς. Από τη διαδικασία αυτή τη φετινή χρονιά εξαιρούνται όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής. Η εξέλιξη αυτή προφανώς και είναι δυσάρεστη και φέρνει κυριολεκτικά σε «δύσκολη θέση» πολλούς κατοίκους της περιοχής. Είναι επόμενο πως τα παράπονα είναι μεγάλα, από τους πολλούς που δεν θα μπορέσουν να καλύψουν μια βασική τους ανάγκη που έχει να κάνει με την εξασφάλιση οικονομικής θέρμανσης για τους πολλούς μήνες του χειμώνα. Ίσως κάποιοι έπρεπε να κάνουν κάτι νωρίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.