Δωδεκαετής παραχώρηση με ετήσιο μίσθωμα δέκα χιλιάδες ευρώ. Ευκαιρία για ανάπτυξη του σύγχρονου μουσείου που έχει δημιουργηθεί.

Σημαντική εξέλιξη για την περαιτέρω ανάπτυξη του Οχυρού Λίσσε και του μουσείου που εκεί έχει δημιουργηθεί, είναι απόφαση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας  να το παραχωρήσει στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου.

Η απόφαση αυτή είναι ίσως ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία ανάπτυξης της πρωτοβουλίας που πριν χρόνια υλοποίησε ο  Δήμος Κάτω Νευροκοπίου με την δημιουργία του μουσείου στους εσωτερικούς  χώρους του οχυρού.  Ένα από τα λίγα μουσεία αυτού του είδους στην Ευρώπη που αποτέλεσε όραμα για την περιοχή και μάλιστα έχει υλοποιηθεί μ επιτυχία. Πλέον η λειτουργία του μπορεί να τεθεί σε νέες βάσεις και να αποτελέσει το έργο αυτό πόλο ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής κάθε εποχή.

Αναφορικά με τους όρους παραχώρησης αυτή θα έχει διάρκεια δώδεκα ετών και ετήσιο μίσθωμα δέκα χιλιάδες ευρώ. Τονίζεται πως η παραχώρηση αφορά τη χρήση του οχυρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.