Συνεργεία της περιφέρειας έχουν αναλάβει με παρεμβάσεις τους να διατηρήσουν λειτουργικά τμήματα του δρόμου που οδηγεί προς τις κοινότητες Ποταμών και Μικρομηλιάς.

Καιρό πριν ένα σημείο του δρόμου λίγο πριν την κοινότητα των Ποταμών υπέστη καθίζηση με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος δίπλα από το οδόστρωμα δημιουργώντας τις συνθήκες για ολική καθίζηση του δρόμου και μάλιστα με μεγάλο τμήμα, με κίνδυνο την διακοπή της κυκλοφορίας από και προς τις δύο κοινότητες του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου. Στις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις στην ίδια περιοχή, σε άλλο σημείο όμως τα ορμητικά νερά παρέσυραν μέρος του πρανές που υποστήριζε το οδόστρωμα δημιουργώντας ένα ρήγμα δίπλα στο οδόστρωμα με κίνδυνο φυσικά αυτή η φθορά να επεκταθεί με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια του δρόμου.

Στις δύο αυτές περιπτώσεις η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας με παρέμβαση της εξασφαλίζει την ασφάλεια του δρόμου και την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων, μέχρι τους μήνες του καλοκαιριού, όταν σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται παρεμβάσεις για οριστική επίλυση του προβλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.