ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ: Εκτέλεση του έργου “Συντήρηση Επαρχ. Οδού Νο7 Παρανεστίου-Διποτάμων”

0
29

Εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, κατόπιν δημοπράτησης και με βάση σχετική μελέτη που έχει συνταχθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, το έργο με τίτλο “Συντήρηση Επαρχ.Οδού Νο7 Παρανεστίου-Διποτάμων”, προϋπολογισμού 260.000,00 Ευρώ.

  Το ως άνω έργο αφορά τη βελτίωση της βατότητας τμημάτων της Επαρχ.Οδού Νο7 Παρανεστίου-Διποτάμων (από έξοδο Παρανεστίου προς Διπόταμα έως Χ.Θ. 9+640), τα οποία λόγω κατολισθήσεων των κατάντη πρανών έχουν αποκόψει επικίνδυνα τον υπάρχοντα δρόμο σε πολλά τμήματα σχεδόν κατά το ήμισυ. Οι πολλές και έντονες βροχοπτώσεις κατά την χειμερινή περίοδο 2018-2019 δημιούργησαν πολλά προβλήματα λόγω καταπτώσεων και κατολισθήσεων τα οποία αντιμετωπίστηκαν προσωρινά ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η βατότητα στο δρόμο.

Οι εργασίες συντήρησης-βελτίωσης περιλαμβάνουν, εκτός από το μέρος της απομάκρυνσης των καταπτώσεων και της ασφαλτόστρωσης, τη διαγράμμιση μεγάλου τμήματος του οδοστρώματος και την τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας, οριοδεικτών και πινακίδων.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι : «Μεριμνά μας δεν αποτελούν τα τεχνικά έργα μόνο στο αστικό κέντρο και τις κωμοπόλεις, αλλά δίνουμε έμφαση και στα ακριτικά χωριά, παρά το γεγονός ότι έχουν λίγους κατοίκους. Τέτοιας σημασίας και σε αυτά τα σημεία, τεχνικά έργα είχαν να γίνουν πολλά χρόνια».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.