Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καβάλας, ανακοινώνει ότι κάθε Τετάρτη έως και τις 24 Απριλίου 2021 (09:00-13:00), θα πραγματοποιείται αιμοδοσία στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» του Διοικητηρίου. Προκειμένου να τηρείται προγραμματισμός των εθελοντών αιμοδοτών και να αποφεύγεται τυχόν συνωστισμός, παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνούν τηλεφωνικά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στο τηλέφωνο 2513501867, για να κλείνουν ραντεβού για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους.

Στο χώρο της αιμοδοσίας, θα τους παρέχονται όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και θα τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό. Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, δήλωσε τα ακόλουθα: «Συμβάλλουμε όλοι στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης της «τράπεζας αίματος» και βοηθάμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες, να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, για να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.