Υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης/Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και της αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή αμμοκράτη στο κεντρικό ρέμα του οικισμού Πρίνου», προϋπολογισμού 145.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, προβλέπεται να κατασκευαστεί ανάβαθμος συγκράτησης φερτών κατά πλάτος της κοίτης σε τμήμα του κεντρικού ρέματος του οικισμού Πρίνου. Επιπλέον, για την προστασία του αναβαθμού, θα κατασκευαστούν συρματοκιβώτια (σαρζανέτ) εκατέρωθεν αυτού, προκειμένου να επιτευχθεί η στερέωση και να αποφευχθεί η διάβρωση των πρανών της κοίτης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, δήλωσε τα ακόλουθα: «Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι, είναι άμεση προτεραιότητα μας η προστασία των συμπολιτών από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Προστατεύουμε τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων του νησιού της Θάσου, που έχουν δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες. Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες, προχωράμε σε έργα ουσίας, επενδύοντας στην πρόληψη, προστατεύοντας πολίτες, περιουσίες και υποδομές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.