Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η εκδήλωση για τη συμπλήρωση είκοσι ετών από την ίδρυση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας, στις 29 Ιανουαρίου 2019 στο αμφιθεάτρου Διοικητηρίου. Ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, ευχαριστεί: τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, για τη στήριξη και τη βοήθειά του, τον μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου, κ. Στέφανο, το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Επίσης, τo διοικητικό συμβούλιο τίμησε τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου και η πρόεδρος, Φιλιππία Κοχλιαρίδου, είπε τα εξής: «Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Το όραμά σας γίνεται πραγματικότητα στην εκδήλωση αυτή, στην οποία φθάσαμε μέσα από μακρά διαδρομή και όχι πάντα εύκολη. Ως ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, μας αφήσατε μία παρακαταθήκη, μας ανοίξατε το δρόμο, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε μαζί και να λέμε τα ίδια πράγματα μαζί». Η πρόεδρος επεσήμανε, ακόμα, το μεγάλο πρόβλημα με τον περιορισμένο αριθμό εργαζομένων και τη μεγάλη ανάγκη των Υπηρεσιών, για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, για την προσπάθεια που κάνουν και τόνισε ότι: «Παρά τις δυσκολίες, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, ώστε να εξυπηρετούμε τους πολίτες. Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και τον καθένα προσωπικά, για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες και στην περιοχή μας. Ο αριθμός των υπαλλήλων έχει μειωθεί και γι’ αυτό, οι προσπάθειες που καταβάλουν έχουν ιδιαίτερη αξία. Θέλω, επίσης, να εξάρω την καλή συνεργασία που έχω με τον Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. και να ευχηθώ αυτή να συνεχιστεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.