Οργανωμένος και λειτουργικός ο ΤΟΕΒ του Κάτω Νευροκοπίου, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας των δικτύων του ενόψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως μεταφέρουν παραγωγοί τα προβλήματα λειτουργίας του οργανισμού έχουν σχεδόν εξαληφθεί και πλέον όλα λειτουργούν με πρόβλεψη και προγραμματισμό. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η διαχείριση του νερού όταν αυτό είναι λίγο. Στις περιόδους δηλαδή που παρατηρούνται προβλήματα λειψυδρίας όπως την περασμένη χρονιά, θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα περιορισμού της χρήσης του νερού και τη εκ περιτροπής εφοδιασμού τμημάτων του αρδευτικού δικτύου. Η διαδικασία αυτή προφανώς και είναι τροχοπέδη στην λειτουργία και των προγραμματισμό των παραγωγών αλλά είναι διαδικασία απαραίτητη για την εξίσου εξυπηρέτηση όλων των καλλιεργητών. Βέβαια όπως περιγράφεται ανάλογα προβλήματα φαίνεται να μην υπάρξουν τη φετινή περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.