Με μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020 σε ένα χώρο εστίασης στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη της Αθήνας, η παρουσίαση του τουριστικού αποθέματος του προορισμού «Καβάλα–Η γαλάζια πόλη», σημαντικό μέρος του οποίου αποτελούν και οι πολιτιστικές δράσεις, όπως το φεστιβάλ Cosmopolis 2020.

Την εκδήλωση προλόγισε, καλωσορίζοντας θερμά τους προσκεκλημένους, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού και ειδικά για φέτος, μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού Covid-19. Επίσης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Δήμου Καβάλας, όπου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας προσφέρονται 45 πακέτα τεσσάρων διανυκτερεύσεων έκαστο, για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές, οι ακούραστοι προστάτες της δημόσιας υγείας, οι νοσηλευτές και οι γιατροί των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας για τον Covid-19.

Στη συνέχεια, η Μαριάνθη Καπαράκη, υπεύθυνη γραφείου Αθηνών του ταξιδιωτικού γραφείου TOP KINISIS, παρουσίασε το καινοτόμο τουριστικό πρόγραμμα που προέκυψε από την συνεργασία του γραφείου με τον Δήμο Καβάλας και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων. Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στο γεγονός της ευνοϊκής πολιτικής εξόφλησης, ήτοι εξόφληση σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις, για κάποιον που θα επιλέξει οποιοδήποτε ταξιδιωτικό προϊόν για να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Καβάλα, καθώς και στις δωρεάν παροχές που προσφέρονται από τον Δήμο Καβάλας, όπως δωρεάν είσοδοι στο φρούριο και στο μουσείο καπνού και δωρεάν καθημερινές πηλοθεραπείες στο πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες και σε Κύπριους πολίτες, καθώς το γραφείο TOP KINISIS είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Κύπρου.

Την παρουσίαση έκλεισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Άλκης Ζοπόγλου, ο οποίος μίλησε για την ιδέα, τη δομή και το πρόγραμμα του φετινού ανανεωμένου φεστιβάλ Cosmopolis 2020. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι από έγκριτα Μέσα Ενημέρωσης του ηλεκτρονικού και του έντυπου Τύπου, όπως Real News, Ελεύθερος Τύπος, Καθημερινή, Βραδινή, Ναυτεμπορική, Tourismtoday.gr, money-tourism.gr, TravelDailyNews, Πρώτο Θέμα, Ε.Ρ.Τ., Lifo, Airnews, κ.α. H εκδήλωση είναι μέρος του πολύ σημαντικού και στοχευμένου προγράμματος τουριστικής προβολής, όπως αυτό αναμορφώθηκε, ώστε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και το νέο περιβάλλον που δημιούργησε η υγειονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην τουριστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.