Προτεραιότητα η εξεύρεση λύσης για τη χορήγηση καυσόξυλων στο σύνολο των κατοίκων της περιοχής

0
28

Η θέρμανση για περιοχές όπως αυτή του Κάτω Νευροκοπίου, είναι ένα ζήτημα της καθημερινότητας για τους κατοίκους πολύ σημαντικό. Η χρήση καυσόξυλων εδώ και δεκαετίας προσφέρει την πιο οικονομική θέρμανση, χωρίς όμως  αυτό να είναι αρκετό την σημερινή εποχή.  Μπορεί τα καυσόξυλα να είναι η φθηνότερη λύση για θέρμανση τον χειμώνα, όμως για πολλά νοικοκυριά είναι μια πολύ μεγάλη δαπάνη  σε σχέση με τα πολύ μικρά εισοδήματα τους.

Δεν είναι τυχαίο πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα του ένα από τα πρώτα θέματα που ανακίνησε ήταν αυτό της χορήγησης καυσόξυλων με μειωμένη τιμή. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα έτσι ώστε το επόμενο φθινόπωρο να υπάρχει δυνατότητα από την Δασική Υπηρεσία να χορηγηθούν καυσόξυλα με μειωμένη τιμή στο σύνολο των μονίμων κατοίκων της περιοχής.  Αν η προσπάθεια αυτή ευοδωθεί θα είναι μια πολύ καλή αρχή, προκειμένου να γίνουν στην συνέχεια ενέργειες να αυξηθεί και η χορηγούμενη ποσότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.