Αλλαγή σκηνικού στον καιρό με πολύ κρύο και λίγα χιόνια.

Τα χιόνια ήταν λιγότερα από αυτά που αναμένονταν αλλά το κρύο είναι όπως πάντα περισσότερο από κάθε πρόβλεψη. Αυτά άλλωστε είναι χαρακτηριστικά της περιοχής με τα οποία έμαθαν να ζουν οι κάτοικοι, παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως δεν είναι δύσκολη η καθημερινότητα σε μια περιοχή με τόσο κρύο για τόσο πολύ καιρό.

Η χιονόπτωση στις αρχές της εβδομάδας δεν προκάλεσε προβλήματα μιας και δεν ήταν πολλά τα χιόνια αλλά είχε κινητοποιηθεί άμεσα και ο μηχανισμός της Περιφέρειας και του Δήμου. Ο παγετός όμως για μία ακόμη φορά ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. Οι δρόμοι μπορεί να ήταν λειτουργικοί και σε καλή γενικά κατάσταση όμως η προσοχή ήταν επιβεβλημένη. Πολλά τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής είναι γνωστό πως κρύβουν περισσότερους κινδύνους τις περιόδους της παγωνιάς. Εκεί λοιπόν έχουν εστιάσει την προσοχή τους οι υπηρεσίες και τόνοι αλατιού καταλήγουν εκεί σχεδόν καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.