Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Ραφαήλ Μελισσόπουλο (φωτογραφία) και Κυριάκο Βακιρτζή. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο γνώριμος σε όλους μας Ραφαήλ επιστρέφει μετά από μία ολιγόμηνη απουσία, για μη «αγωνιστικούς» λόγους, για να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε όλοι μαζί και «βίαια» διακόπηκε.

Ο Κυριάκος Βακιρτζής έρχεται από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Χρυσόστομο Μανωλαρά και το διοικητικό συμβούλιο του «Ορφέα». Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο, Νικόλαο Λαμπίδη και τον εξαίρετο προπονητή, Δημήτριο Μαγκαφίνη, του «Αετού» Οφρυνίου, που άμεσα συναίνεσαν σε αυτή την μετακίνηση. Νιώθουμε, κυριολεκτικά, μεγάλη τιμή όταν οι ομάδες του Νομού καταλαβαίνουν τον αγώνα μας και στέκονται δίπλα μας τόσο πρόθυμα. Μας δημιουργεί μεγάλη αίσθηση ευθύνης και να γνωρίζουν όλοι, ότι και από την πλευρά μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους, σε οποιοδήποτε θέμα μας ζητηθεί».

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η παραχώρηση του αυτοκινήτου του λαχειοφόρου διαγωνισμού χωρίς νικητή, από την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 στο Παράρτημα Καβάλας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.