Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο κύκλος των εντατικών μαθημάτων της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C, που λειτούργησε για δέκα ημέρες στην πόλη της Καβάλας. Σαράντα έξι υποψήφιοι προπονητές παρακολούθησαν τα μαθήματα, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών (Κυρανούδη, Ιορδανίδη, Ζελενίτσα, Μεταξά, Τσάνα). Οι περισσότεροι εξ’ αυτών ήταν Καβαλιώτες, μερικοί προέρχονταν από κοντινούς Νομούς και λιγότεροι από πιο μακρινές περιοχές.

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι απόλυτα ικανοποιημένη για το επίπεδο της εκπαίδευσης και για τη βαρύτητα που δίνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην επιμόρφωση των προπονητών. Στην επιτυχία των σχολών συμβάλλουν σημαντικά και οι εκπαιδευτές. Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στη νέα σχολή προπονητών UEFA B., καθώς υπέβαλε σχετικό αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Συγχαρητήρια από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας συγχαίρει όλους τους υποψηφίους προπονητές, που συμμετείχαν στη σχολή UEFA C, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα και τους καλωσορίζει στο χώρο της προπονητικής. Ενημερώνει τους μελλοντικούς προπονητές, πως ο Σύνδεσμος θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και ότι μπορούν να επικοινωνούν με τον γραμματέα, Μάνθο Κλεανθίδη, στο τηλέφωνο: 6945295129, για οποιαδήποτε πληροφορία. Επίσης, εύχεται σε όλους τους διπλωματούχους προπονητές μέλη του και στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Νομού Καβάλας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.