Η κίνηση του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου να πραγματοποιήσει δωρεά υλικού και εξοπλισμού στο Νοσοκομείο της Δράμας, για την κάλυψη αναγκών που δημιούργησε η πανδημία είναι ένα παράδειγμα που σίγουρα θα πρέπει να έχει συνέχεια.

Την περίοδο του τελευταίου κύματος της πανδημίας όταν έγιναν αντιληπτές και γνωστές οι ελλείψεις στο Νοσοκομείο της Δράμας, ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία προχώρησε στην προμήθεια υλικών δύο φορές, η μία πρόσφατα, προκειμένου να τα δωρίσει στο Νοσοκομείο και να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες. Ιδιαίτερης σημασίας η δωρεά αντιδραστηρίων για τον έλεγχο δειγμάτων για κορονοϊό, κάτι που σημαίνει πως αποτελέσματα από τους ελέγχους PCR   μπορούσαν να έχουν οι γιατροί του Νοσοκομείου την ίδια ημέρα και όχι όπως στο παρελθόν που τα δείγματα έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο είναι και Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.