«Σε πείσμα όλων και όσων δεν το αντιλαμβάνονται, ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι επιτυχίες του συλλόγου μας γίνονται χωρίς να έχουμε ένα χώρο προπόνησης, χωρίς να διαθέτουμε κατάλληλη αθλητική εγκατάσταση, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να φέρνουμε διακρίσεις στην Καβάλα. Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου 2020, στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης, έγινε αγώνας ολυμπιακής σκοποβολής σκητ α΄, β΄, γ΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος Ελλάδας, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας. Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας δήλωσε συμμετοχή με οκτώ (8) αθλητές, τους διπλάσιους από τον διοργανωτή σύλλογο, παίρνοντας τη διάκριση του συλλόγου με τους περισσότερους συμμετέχοντες αθλητές», αναφέρει δελτίο Τύπου.

Τα αποτελέσματα των αθλητών του «Αετού» είναι τα ακόλουθα:

3ος νικητής Αθανάσιος Ντενικοράκης στην α΄ κατηγορία, με επίδοση 109/125 και χάλκινο μετάλλιο.

3ος νικητής Δημήτριος Βαβάκας στη β΄ κατηγορία, με επίδοση 109/125 και χάλκινο μετάλλιο.

3ος νικητής Απόστολος Κεφαλάς στη γ΄ κατηγορία, με επίδοση 62/125 και χάλκινο μετάλλιο.

3ος νικητής Αθανάσιος Χάσπαρης στην κατηγορία των διαχρονικών αθλητών, με επίδοση 93/128 και χάλκινο μετάλλιο.

5ος νικητής Κωνσταντίνος Βαβάκας στην κατηγορία των εφήβων, με επίδοση 93/125.

12ος νικητής Θωμάς Μυστιλόγλου στη β΄ κατηγορία, με επίδοση 82/125.

Επίσης, ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας στη β΄ κατηγορία εγκατέλειψε, μετά τη δεύτερη σειρά του αγώνα, για τεχνικούς λόγους (βλάβη οργάνου) και ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, δεν αγωνίστηκε στην α΄ κατηγορία για προσωπικούς λόγους. Όλοι, σχεδόν, οι αθλητές του «Αετού» βαθμολογήθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους για το πρωτάθλημα Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.