Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» ανήκει και επισήμως στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.). Επίσης, ανακοινώθηκε η εξασφάλιση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο άθλημα της σκοποβολής. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση για την «πρωτιά» σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Συγχρόνως, εκφράζει τον προβληματισμό, για την έλλειψη ηθικής και υλικής στήριξης από την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική διοίκηση. «Δεν είμαστε σίγουροι, πόσο και πόσοι κατανοούν και εκτιμούν την μεγάλη σημασία που έχουν οι αναγνωρίσεις αυτές για τον σύλλογο μας, αφού είναι απαράδεκτη και ταυτόχρονα λυπηρή η παντελής απουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνεχίζουν να μας αγνοούν ηχηρά οι διάφοροι κυβερνητικοί φορείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.