Στις 28 Ιουλίου 2020, στελέχη της παράταξης «Πόλη και Ζωή» πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας. Σκοπός της επισκέψεως ήταν για να ενημερωθούν για την πορεία του Σωματείου, για τα λειτουργικά του έξοδα, για τη στέγασή του και για τα τελευταία γεγονότα που προέκυψαν σχετικά με τη διεκδίκηση του πρώην στρατολογικού γραφείου Δράμας. Επίσης ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού του αναπηρικού κινήματος και συνεχάρησαν τα παρόντα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Στη συνέχεια,  συζητήθηκαν θέματα προσβασιμότητας και αναπηρικών θέσεων παρκινγκ για το Δ. Δράμας.  Τέλος, υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται δίπλα στο Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας και εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενημερώνονται για τις δράσεις και τις εξελίξεις του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος Αποστολίδης Κωνσταντίνος και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας από τη μεριά τους, τόνισαν ότι είναι αναγκαία η αρωγή των αυτοδιοικήσεων Α’ και Β΄ βαθμού καθώς  και των εκάστοτε παρατάξεων, διότι καθημερινά εξυπηρετεί και συμπαραστέκεται δεκάδες συμπολίτες μας με αναπηρία, χρόνια πάσχοντες και τις οικογένειές τους.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Αποστολίδης Κωνσταντίνος

Η γεν. γραμματέας

Διαμαντή Παναγιώτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.