Στο δρόμο για τις εκλογές

0
12

Δύσκολη η εκλογική μάχη για όλους τους υποψήφιους δημάρχους. Δύσκολη για αυτούς που  είχαν έτοιμο συνδυασμό, δύσκολη και για αυτούς που τον δημιούργησαν τώρα. Οι μεν πρώτοι προσπαθούσαν να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους, οι δε δεύτεροι ή καλύτερα ο δε δεύτερος, αφού σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ένας, προσπάθησε να κερδίσει κάτι από τους υπάρχοντες συνδυασμούς.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κυριακίδης όλα δείχνουν πως κατάφερε να κρατήσει σημαντική δύναμη σε κάποια χωριά, βέβαια με μεγάλες απώλειες σε κάποια άλλα. Χαρακτηριστικό είναι πως σε κάποιες κοινότητες δεν έχει υποψηφίους. Ο Ελευθέριος Ταμπουρίδης είναι αυτός που αποτελεί το φαβορί και είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται εύκολα. Άλλωστε με πολύ μεγάλη ευκολία είχε ετοιμάσει εδώ και καιρό το πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο. Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει το συμπέρασμα αυτό είναι και το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους Προέδρους των Κοινοτήτων επέλεξαν να συμμετάσχουν στο δικό του ψηφοδέλτιο. Με απώλειες ξεκίνησε και μάλλον κατάφερε να φτάσει τους υπόλοιπους ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος έχει καταρτίσει παρά τα προβλήματα και τα καθόλου ευνοϊκά σενάρια, ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ιωάννης Κεσκίνογλου, χωρίς προηγούμενο συμμετοχής σε εκλογική διαδικασία έχει προσελκύσει αρκετά πρόσωπα από τους άλλους συνδυασμούς και νέα πρόσωπα που ενισχύουν την προσπάθεια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.