Πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2022, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ18. Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, του αείμνηστου προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ επί σειρά ετών. Το πρωτάθλημα ήταν από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, από οργανωτικής άποψης, αλλά και από πλευράς επιδόσεων των αθλητριών και των αθλητών, που είχαν το κίνητρο να ενταχθούν στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στους ευρωπαϊκούς αγώνες από 4 έως και 7 Ιουλίου 2022 στην Ιερουσαλήμ.

Η παρουσία των Δραμινών αθλητών και αθλητριών

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των Δραμινών αθλητών και αθλητριών, με τον Αλέξανδρο Γρηγοριάδη, του Σ.Κ.Α. Δράμας, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή 68 μέτρα και 21 εκατοστά. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Πρόδρομος Καρυπίδης του Σ.Κ.Α.Δ. (27η θέση στα 110 μέτρα εμπόδια), Φωτεινή Δημητριάδου του Α.Ο. Δράμας (6η θέση στα 2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια), Μαρία Μωυσή του Α.Ο. Δράμας (35η θέση στα 800 μέτρα και 27η θέση στα 1.500 μέτρα), Παύλος Λαζαρίδης του Σ.Κ.Α.Δ. (15η θέση στην σφαιροβολία), Νικόλαος Χατζημιχαήλ του Α.Σ. Δοξάτου (6η θέση στην σφαιροβολία), Ελένη Γλάβα του Α.Σ. Δράμας (28η θέση στην σφαιροβολία), Φίλιππος Φούκας του Σ.Κ.Α.Δ. (11η θέση στα 2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια), Άγγελος-Δημήτρης Στοϊμένου του Α.Ο. Δράμας (12η θέση στα 2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια), Θεόδωρος Κεραμίδας του Α.Ο. Δράμας (23η θέση στα 800 μέτρα), Θεόφιλος Γκαρμπούνης του Α.Σ. Δράμας (28η θέση στα 200 μέτρα και 7η θέση στα 110 μέτρα με εμπόδια), Μαρία Κουρσιούμη, Ελένη Χειμωνάκη, Κλειώ Μπλιού, Χρυσή Μόλλα του Α.Σ. Δοξάτου (35η θέση στα 4×100 μέτρα), Χαράλαμπος Βαμβακίδης του Σ.Κ.Α.Δ. (15η θέση στον ακοντισμό), Χρήστος Τοπαρλάκης του Α.Σ. Δοξάτου (26η θέση στο άλμα εις μήκος), Άγγελος-Δημήτρης Στοϊμένου, Γεώργιος Κότσι, Θεόδωρος Κεραμύδας, Χριστόφορος Λαζαρίδης του Α.Ο. Δράμας (30η θέση στα 4×100 μέτρα). Ο Θεόφιλος Γκαρμπούνης σημείωσε δύο ατομικά ρεκόρ στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα, η Φωτεινή Δημητριάδου πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μέτρα, ενώ ο Άγγελος Στοϊμένου, αν και ήταν ο μικρότερος ηλικιακά, τερμάτισε στην 12η θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.