Συγκροτείται Συμβούλιο Μεταναστών στο Δήμο Δράμας

0
31

Τη σύσταση συμβουλίου μεταναστών ανακοίνωσε ο Δήμος Δράμας. Το συµβούλιο ένταξης µεταναστών είναι ένα συµβουλευτικό όργανο του δήµου για την ενίσχυση της ένταξης των µεταναστών στην τοπική κοινωνία. Οι µετανάστες που επιλέγονται ως µέλη του συµβουλίου µεταναστών  θα πρέπει να διαθέτουν τα προβλεπόµενα από την ισχύουσα νοµοθεσία έγγραφα νοµιµοποίησης και ιδίως άδεια παραµονής στη χώρα.

Προκειμένου να συστήσει το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 3852/2010 καλεί:

α) Αναγνωρισμένους φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων, που, σύμφωνα με το καταστατικό τους, δραστηριοποιούνται στο επίπεδο του Δήμου Δράμας, ή


β) αναγνωρισμένους φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων, που δραστηριοποιούνται, σύμφωνα με το καταστατικό τους, στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας &
Θράκης ή


γ) δευτεροβάθμιες ή ομοσπονδιακού χαρακτήρα οργανώσεις συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων, που δραστηριοποιούνται, κατά το καταστατικό τους, σε εθνικό επίπεδο, να δηλώσουν με αίτησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας την πρόθεσή τους να συμμετέχουν εκπρόσωποί τους ως μέλη στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Δράμας.
Η αίτηση αυτή παρακαλούμε να λάβει χώρα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.