Με τη γνωστοποίηση της ανάληψης  καθηκόντων της  κ. Θεσσαλονικιάς Καρατζόγλου, διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Δράμας, ως Διοικήτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας της απέστειλα την κάτωθι συγχαρητήρια επιστολή:

Αξιότιμη κ. Καρατζόγλου, Αγαπητή Θεσσαλονικιά,

Θερμά συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας και για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως  Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Συνεργαστήκαμε στο Δήμο Δράμας  όλα αυτά τα χρόνια και δώσαμε μάχες από κοινού για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου μας. Η δυναμική παρουσία σου, η μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και στον προγραμματισμό αποτελούν εχέγγυα της επιτυχίας σου. Θα θέλαμε να θεωρήσεις  βέβαιη την στήριξη μας στο δύσκολο, αλλά τόσο σημαντικό έργο που αναλαμβάνεις. Σου  ευχόμαστε η θητεία σου  να είναι αποτελεσματική, γόνιμη και ουσιαστική για  το πολύπαθο Νοσοκομείο μας. Καλή δύναμη και επιτυχία». Από το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.