Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας (DramaRunners) και η οργανωτική επιτροπή των «Βαλδίρκειων 2020», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του Covid-19, ανακοίνωσαν την ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

«Η ομόφωνη αυτή απόφαση πάρθηκε έπειτα από έντονο προβληματισμό και συζήτηση με τις αρμόδιες τοπικές Αρχές, δεδομένης της αύξησης των κρουσμάτων, δείχνοντας, έτσι, σεβασμό στους κανόνες της πολιτικής προστασίας. Το μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής για την ματαίωση των αγώνων αναφέρει: «Δε θέλουμε, σε καμιά περίπτωση, οι συμμετέχοντες στον αγώνα να ζήσουν μία αθλητική εμπειρία κατώτερη της προηγούμενης τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ανανεώνουμε το ραντεβού για τα επόμενα Βαλδίρκεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.