Με τη συμπλήρωση τριών και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση. Στις αρχαιρεσίες συμμετείχε πλήθος μελών, που δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο σύλλογο και στο έργο του, για τη διατήρηση των πολιτιστικών δεσμών των Καβαλιωτών που διαβιούν μακριά από τη γενέτειρα πόλη. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

1 Παναγιώτα Βαφείδου-Χρυσόγελου πρόεδρος
2 Ιωάννης Κουρματζής α’ αντιπρόεδρος
3 Δωροθέα Χασάπη β’ αντιπρόεδρος
4 Χρήστος Σκουρλάς γενικός γραμματέας
5 Δημοσθένης Στωίδης ειδικός γραμματέας
6 Θεόδωρος Μερασεδόγλου ταμίας
7 Αναστασία Γεωργιάδου γενική έφορος
8 Αγγελική Παπαδοπούλου ειδική έφορος
9 Νοέλ Μπάξερ-Μπάρκσαϊρ μέλος
10 Στέλλα Παναγιωτοπούλου μέλος
11 Γεώργιο Τζαμπίρας μέλος

Τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων συγκέντρωσαν, ισοψηφήσασες, η νυν πρόεδρος, Παναγιώτα Βαφείδου-Χρυσόγελου και η πρόεδρος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, Νοέλ Μπάξερ-Μπάρκσαϊρ. Η Νοέλ Μπάξερ, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ζήτησε να έχει ένα ρόλο με λιγότερο δεσμευτική απασχόληση, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το ίδιο ίσχυσε και για την Στέλλα Παναγιωτοπούλου, που θα συνεχίσουν τη στήριξη του συλλόγου με την πολύτιμη εμπειρία τους, από τη θέση του συμβούλου. Επίσης, το νέο διοικητικό συμβούλιο προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Αθήνας, που έλκουν τη καταγωγή τους από τον Νομό Καβάλας, να πλαισιώσουν τις δράσεις του ως μέλη, για να ενισχυθούν περισσότερο οι «γέφυρες» με τη γενέθλια γη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.