Συνάντηση των προέδρων με τον πρόξενο: Τα Επιμελητήρια Καβάλας-Δράμας θέλουν να αναπτύξουν σχέση με την Αδριανούπολη

0
26

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας, μεταξύ του προέδρου, Μάρκου Δέμπα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας, Στέφανου Γεωργιάδη και του πρόξενου της Αδριανούπολης, Αριστείδη Ραδιόπουλου. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, δόθηκε η ευκαιρία για εκτενή συζήτηση, παρουσίαση των δραστηριοτήτων των Επιμελητηρίων, κυρίως με την συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα συνεργασίας, προώθησης-στήριξης της επιχειρηματικότητας και την διερεύνηση για συνεργασία, με στόχο κοινές δράσεις των Επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με εκδηλώσεις, Β2Β συναντήσεις, στοχευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, αναζήτηση προγραμμάτων, παρεμβάσεις και συνεργασίες με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο προώθησης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις φορέων και επιχειρήσεων, για την καλύτερη προώθηση της επιχειρηματικότητας. Στην κοινή προσπάθεια, αρωγός θα είναι το Προξενείο Αδριανούπολης και ο πρόξενος. Ο πρόεδρος, Μάρκος Δέμπας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους οι Τούρκοι επιχειρηματίες, για την έκδοση visas, υψηλό κόστος και χρονοβόρα διαδικασία. Επίσης, προσκάλεσε τον πρόξενο στην έκθεση Kavala Expo 2023 και πρόσθεσε ότι προγραμματίζεται επιχειρηματική αποστολή, για την προώθηση επιχειρηματικών συναλλαγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.