Το Υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας επισκέφτηκε ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, όπου συναντήθηκε με τον υπουργό, Κώστα Σκρέκα και τον υφυπουργό χωροταξίας και πολεοδομίας, Νίκο Ταγαρά. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, συζήτησαν για τη «σφράγιση» του υπαίθριου χώρου στάθμευσης «Ροδόπη» στο κέντρο της Καβάλας. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανέφερε πως ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης αποτελεί εναλλακτική λύση στο κυκλοφοριακό ζήτημα της πόλης και η παύση λειτουργίας του θα επιδεινώσει την κατάσταση. Ο υφυπουργός, αφουγκραζόμενος το πρόβλημα που θα προκύψει, ζήτησε να του αποσταλούν από τον Δήμο Καβάλας τα απαραίτητα σχέδια, για να αρχίσει η διαδικασία επίλυσής του.

Επίσης, ο Γιάννης Πασχαλίδης έθεσε την ανάγκη να προχωρήσει, το ταχύτερο δυνατό, η διαδικασία για να εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) για τις υπεραποσβέσεις των «πράσινων» επενδύσεων. Πρόκειται για ένα απαραίτητο βήμα, προκειμένου να δοθούν τα κίνητρα και να προχωρήσουν «φιλικές» προς το περιβάλλον επενδύσεις. Ο Γιάννης Πασχαλίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συναντήθηκα με δύο πολύ άξιους συναδέλφους και πολύ καλούς φίλους. Τους συνεχάρην για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, ιδιαίτερα τον υπουργό, Κώστα Σκρέκα. Από την άλλη, ο Νίκος Ταγαράς άκουσε με πολύ ενδιαφέρον το ζήτημα του πάρκινγκ και εξέφρασε τη διάθεση να βοηθήσει όπως μπορεί στο κυκλοφοριακό ζήτημα της Καβάλας. Όσον αφορά τις υπεραποσβέσεις, πιστεύω πως θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.