Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, επανήλθε στο αίτημα για την επιδότηση της πορθμειακής γραμμής Καβάλας-Πρίνου, προκειμένου να γίνει «βιώσιμη» και να προσελκύσει ναυτιλιακές εταιρείες. Στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη και την γενική γραμματέα Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου, συζήτησαν για το κρίσιμο ζήτημα της συνέχισης των δρομολογίων στη συγκεκριμένη γραμμή, που παραμένει κλειστή λόγω covid-19!

Ο βουλευτής Καβάλας, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, πρότεινε την ένταξη της γραμμής στις επιδοτούμενες θαλάσσιες συνδέσεις, ώστε να δοθεί το κίνητρο να γίνει βιώσιμη και να εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα των κατοίκων και επαγγελματιών της Θάσου. Ο υπουργός και η γενική γραμματέας του Υπουργείου δήλωσαν θετικοί στην πρόταση και ο Γιάννης Πασχαλίδης τα εξής:: «Αγωνιζόμαστε με τον υπουργό να κρατήσουμε άθικτη τη γραμμή Καβάλα-Πρίνος, ήδη από το 2012. Η συγκεκριμένη πρόταση και η θετική αντιμετώπιση από τον υπουργό, πιστεύω θα λειτουργήσει καταλυτικά για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Οι Θάσιοι γνωρίζουν τις προσπάθειες μου, οι οποίες συνεχίζονται αμείωτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.