Σε άριστο κλίμα και με αθρόα συμμετοχή μελών, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στην αίθουσα «ΛΥΔΙΑ» του ξενοδοχείου LUCY, οι αρχαιρεσίες του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας, για την εκλογή της εκτελεστικής και της ελεγκτικής επιτροπής. Ψήφησαν 76 από τα 112 ενεργά μέλη και εξελέγησαν, κατά σειρά ψήφων, οι:

Εκτελεστική επιτροπή

Καραμπετάκης Νικόλαος (65 ψήφους), Κλεανθίδης Ματθαίος (63 ψήφους), Αγγελίδης Γεώργιος (59 ψήφους), Βακιρτζής Κωνσταντίνος (58 ψήφους), Κεσαπίδης Σωκράτης (52 ψήφους), Μελισσόπουλος Αλέξης (48 ψήφους), Λαδάκης Αντώνιος (48 ψήφους), Στυλιανού Παντελής (43 ψήφους), Τσαπανίδης Αναστάσιος (34 ψήφους). Αναπληρωματικά μέλη ορίζονται οι: Κεκεντζής Πέτρος (26 ψήφους), Βαλκανίδης Θεόφιλος (13 ψήφους).

Ελεγκτική επιτροπή

Αγγελίδης Στυλιανός (64 ψήφους), Αντωνίου Γεώργιος (50 ψήφους), Παπαγεωργίου Ιωάννης (45 ψήφους).

Μετά τις αρχαιρεσίες, οι νέες επιτροπές καταρτίστηκαν σε σώμα ως εξής:

Εκτελεστική επιτροπή

Πρόεδρος: ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΛΕΑΝΘΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη ορίζονται οι: ΚΕΚΕΝΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Υποψήφιος στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου θα είναι ο Ν. Καραμπετάκης

Η νέα εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου προπονητών Νομού Καβάλας ευχαριστεί τα μέλη που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες. «Η μαζική συμμετοχή, μας γεμίζει με υπευθυνότητα και δύναμη, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Καβαλιώτη προπονητή. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το μέλος του συνδέσμου, Ιωάννη Παπαγεωργίου, που επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Υποψήφιος στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) για την εκτελεστική επιτροπή, είναι ο πρόεδρος του συνδέσμου, Νικόλαος Καραμπετάκης. Η γενική συνέλευση και οι εκλογές της Π.Ε.Π.Π. θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου 2020 στο Λουτράκι και τον σύνδεσμο θα εκπροσωπήσουν ο Ν. Καραμπετάκης και ο γενικός γραμματέας, Μάνθος Κλεανθίδης», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.