Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών εξέτασε την προσφυγή των νομικών εκπροσώπων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), για την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 και, τελικά, την έκανε δεκτή. Η δικαστική απόφαση αφορά την αίτηση αναστολής της απόφασης της Ε.Ε.Α.

Σ. Ελευθεριάδου: «Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει τον Α.Ο.Κ.»

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Σουλτάνας (Τάνιας) Ελευθεριάδου, βουλευτού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία: «Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει τον Α.Ο.Κ. και υποχρεώνει την Superleague 2, να συμπεριλάβει την ομάδα μας στην κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης, είναι η απόλυτη δικαίωση όλων όσων πίστεψαν από την αρχή σ’ αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα, αποτελεί μία τεράστια ήττα για τον απαράδεκτο και ανεπαρκή υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος σε σημερινή του παρέμβαση σε τοπικό ραδιόφωνο και συνεχίζοντας την απαράδεκτη στάση του από βήματος του ελληνικού Κοινοβουλίου, εξαπέλυσε επίθεση σε όποιον είχε διαφορετική άποψη από εκείνον. Όπως τόνισα από την πρώτη στιγμή, ο νόμος είναι σαφέστατος και έπρεπε να εφαρμοστεί και όχι να ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Ο κύριος Αυγενάκης, αν και είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του Α.Ο.Κ., το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί και να ρίχνει ευθύνες στους ανθρώπους που κράτησαν όρθιο τον Α.Ο.Κ. όλα αυτά τα χρόνια. Του επιστρέφω πίσω, λοιπόν, όλες τις αλαζονικές του τοποθετήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ήταν απόλυτα σίγουρος ότι έχει δίκιο εκείνος και άδικο όλοι οι υπόλοιποι. Δυστυχώς, ο υφυπουργός δοκιμάστηκε και κρίθηκε ανεπαρκής, αφού αφενός μεν έδειξε ότι δεν γνωρίζει τον νόμο που ο ίδιος νομοθέτησε, αφετέρου δεν έδειξε καμία διάθεση να αποσαφηνίσει τα νομικά κενά που δημιουργήθηκαν. Τέλος, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους και όλες και φυσικά στον συνάδελφο δικηγόρο Μάκη Κεβρεκάκη, ο οποίος ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει στο νομικό σκέλος της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσα και μέσω αυτής φάνηκε η ένδεια του αρμόδιου υφυπουργού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.