Οι διαλέξεις της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ–ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συνεχίστηκαν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στην Καβάλα, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και Δράμα, μετά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η δομή αυτή αποτελεί μία καινοτόμο και πρωτοποριακή δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Τ.Ε.Ι.-Α.Μ.-Θ.), με στόχο τη δια βίου μάθηση και εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με την κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω σειράς διαλέξεων από καθηγητές των δύο μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. που παρέχονται δωρεάν στους εγγεγραμμένους. Για την περίοδο 2016-2017 έχουν εγγραφεί 473 πολίτες, ενώ διδάσκουν 76 καθηγητές. Η θεματολογία των διαλέξεων της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2017 στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ήταν η εξής:

«ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» (αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης») 17.00-19.00. Ομιλητής: Βασίλειος Τσιάντος, καθηγητής Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

 

Θέμα διάλεξης: «Εξέλιξη των μαγνητικών υλικών για μαγνητική εγγραφή: ιστορική αναδρομή».

«ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» (αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης») 19.00-21.00.

Ομιλητής: Δημήτριος Μαδυτινός, καθηγητής Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Θέμα διάλεξης: Επιχειρηματικά μοντέλα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here